Popaganda på Parkteatern

Popaganda på Parkteatern har genom åren etablerat sig som den självklara sommarfesten för alla musiksugna stockholmare. Bland picknickfiltarna bjuds det på ett mysigt sommarhäng och från scenen levereras magi i form av den alldeles senaste popmusiken.

Den 13 juli ses vi i Galärparken på Djurgården. Kika in vårt Facebook-evenemang här.

Årets artister:

Nadja Evelina

Albumaktuella Nadja Evelina gjorde stor entré i den svenska musiksfären när hon 2016 släppte singeln ”Finast utan filter”. Samma år följde kom även Jonas Lundqvist-samarbetet ”Fastnat för dig”, som snurrade flitigt på P3 och fick fina omnämnanden i en rad olika bloggar. När hon nu släpper musik gör hon det själv via sitt egna skivbolag Hjärtat Recordings. Med full makt över sitt konstnärskap hoppas hon att hennes vision hörs tydligare än någonsin – det måste kännas, annars kan det vara.

KÅRP

Göteborgskollektivet KÅRP tar med den senaste singeln ”Kuiper Belt” ett nytt grepp om det kosmos som vi alla befinner oss i. Bandet debuterade för två år sedan med låten ”Therapist^2” och sedan dess har de släppt singlar som ”Freak Smile” och ”Devotion”. För att följa upp fjolårets framgångar släpper Kårp singeln ”Kuiper Belt” och i april släpptes debutalbumet med titeln ”Album I”.

Prins Daniel

Tidigare i år släppte Prins Daniel de tre kritikerrosade singlarna “Citroner”, ”Inte här” och “Liniment”. I april släpptes debutalbumet, “Houdini”, som gästas av Nebay Meles, Eye N’I och GREiP. När Prins Daniel kommer till Popaganda på Parkteatern är han så aktuell som man kan vara!

Stella Explorer

Stella Explorer känner vi igen som en av medlemmarna i indiebandet Brödet. Under våren har hennes soloprojekt tagit fart och vi är helt övertygade om att alla som besöker årets festival kommer upptäcka något nytt och spännande.

julia clara

Den Stockholmsbaserade blåhåriga ålänningen julia clara är tillbaka med nya, trollbindande stämmor i den nyskrivna singeln “shiver”. När julia clara äntrade den svenska musikscenen gjorde hon det med singeln “still dancing”, som senare även kom att spelas i den turkiska Netflix-serien The Protector.

Lyssna på årets spellista här: https://spoti.fi/2WlOg0J

Hitta till Galärparken:

Galärparken ligger bara någon minuts promenad från Djurgårdsfärjans hållplats vid Gröna Lund, eller spårvagnens hållplats Liljevalchs. Väljer ni att promenera eller cykla till parken är det bara att ta höger över Djurgårdsbron och gå längs med vattnet tills ni finner området som ligger mittemellan Spritmuseum och museet Vikingaliv.

Välkomna!

Läs mer om föreningen bakom Popaganda här.