Popaganda

2016-07-07 · Efterfest med F.N.Y

F.N.Y

När sista tonerna lagt sig över Galärparken på Djurgården vill vi självklart dansa vidare ut i natten. Av den enkla anledningen har vi styrt upp en efterfest på Södra Bar, på Södra Teatern, med F.N.Y på scenen. Öppet 22 till 01, gratis inträde.

Kika in evetent på Facebook: Popaganda på Parkteatern | 16 juli 

Kommentera >>

2016-06-27 · Sista akterna klara för årets festival

Med mindre än en månad kvar kan vi stolt presentera det färdiga programmet för Popaganda på Parkteatern 2016.

BOYSBOYS

Den bakåtlutade men levnadskraftiga lo-fi-pop som levereras av Holys gitarrist Nora Karlsson under artistnamnet Boys leder tanken till indiepop från fornstora dagar med inslag av senare års psykrockssound. Vackra melodier och stämmor omfamnade av en lite ruffsig och skrovlig musik utgör en njutbar helhet. Det låter som en sån dag man slipper kliva ur sängen. Och ibland som ett solvarmt skrubbsår någon blåser och sätter plåster på. Lite ont, mest härligt. Till Popagandas på Parkteatern kommer Nora med band och vi kunde inte se fram emot det mer.

ALVAALVA

Alvas purfärska låt Rule you handlar om att drunkna i något så meningslöst som en vattenpöl. Vi har alla varit där, i flyktiga relationer som vi egentligen aldrig eller alltid skulle vilja fly från. Det är en romans mellan att vilja ta kontroll och ge sitt liv åt sekunder av kärlek. Sekunder som aldrig kommer bli en evighet. Musikaliskt sett befinner du dig i en trollskog med en kärleksorkester vars melodier och slag kan döda vilket hjärta som helst. Och en röst som bär alltihop utan att darra i armarna. Vi står stumma och längtar tills vi får höra det live.

BROMMA DISCOBROMMA DISCO

Mellan 2009 och 2015 skapade Bromma Disco Limbo, en fullängdare som står stadigt i LP-skivans fotavtryck med sina två sidor. Dramaturgin är noggrant uppbyggd och musiken filmisk genom stämningsbyggande som rör sig från rymden, till skogen, hem genom stan en sommarnatt. Eller helt andra vägar nästa gång man lyssnar. Vi vill åka bort med dom igen igen och igen. Den 16:e juli får ni chans att följa med!

För mer information: kolla in eventet här

Kommentera >>

2016-05-19 · Popaganda på Parkteatern 16 juli

För sjätte året i rad bjuder vi in till en av årets höjdpunkter: Popagandas årliga gästspel på Parkteatern. I år får vi bland annat se Mavrick, Dolce och I Am Karate på scen. Flera akter tillkommer dessutom.

I år får vi bland annat se årets stora blogg-hype Mavrick som spås en lysande framtid. Drömska Umeå-duon Dolce som har hyllats värden över och har beskrivits som om Beach house och svenska jazzlegenden Monica Zetterlund möttes upp i Twin Peaks för att skapa musik tillsammans. I Am Karate syntes senast i Popaganda-sammanhang som förband till Ana Diaz på Nobelberget. Sedan dess har de hyllats flerfaldigt I TV4 Nyhetsmorgon av bland annat Fredrik Strage.

Årets festival hålls den 16 juli, så skriv genast in datumet i kalendern. I vanlig ordning håller vi till i vackra Galärparken på Djurgården. Samla kompisgänget för picknick i gröngräset, så lovar vi att bjuda på en fantastisk dag med grymma band och aktiviteter.

Kommentera >>