Popaganda

2015-07-15 · Lördagens efterfest blir på Natten

11694895_1202435336448701_5299856726107484599_n

Efter härligheterna i Galärparken fortsätter vi festen hos Natten på Färgfabriken, där vi kompletterar Nattens patenterade stämning och hångelgaranti bland tryckare och powerballader i stora salen, med vårt eget patenterade pop-stök i baren. Natten slår upp portarna lagom till att sista bandet gått av scenen på Djurgården och fortsätter fram till 03. Så på med dansskorna och ta med er peppen från Parkteatern ut till Färgfabriken för ett oförglömligt sommardygn.

Observera att du behöver köpa förköp eller biljett i dörren till Natten. Biljetterna kostar 190 kr.

Köp biljett till Natten här
Natten #31 på Facebook

Kommentera >>

2015-06-11 · Nu fullbordar vi programmet för årets festival

Nu är alla artister bokade och klara. Med facit i hand kan vi konstatera att årets Popaganda på Parkteatern har all potential i världen att bli sommarens härligaste parkfestival. Som tidigare år har vi lyckats hitta en perfekt balans mellan den där sköna lite lugnare musiken och musiken med lite mer tempo. De sedan tidigare presenterade bokningarna är Vulkano, Ms. Henrik och Hey Elbow fylls på med:

image

Adna

Den berlinbaserade svenska artisten Adna väcker många känslor med sina djupa, melankoliska texter. Albumet “Run, Lucifer” släpptes tidigare i år och har fått ett varmt mottagande.

Vasas flora och fauna 

Lovorden har haglat över debutalbumet “Släkt med Lotta Svärd” och vi är inte sena att hålla med. Österbottniska Vasas Flora och Fauna har utan tvekan gjort den mest rörande och vardagsromantiska myspopen i år.

Tella Viv 

Med en ambition om att sprida kärlekens budskap med sin konst bjuder bandet från Hägersten på en härlig blandning av syntpop och lite mörkare elektronisk rock.

Klockan 15 går startskottet för dagen och klockan 16 går första bandet på. Galärparken ligger bara någon minuts promenad från Djurgårdsfärjan vid Gröna Lund, eller Spårvagnens hållplats Liljevalchs.

 

Attenda Facebook-eventet här.
Lyssna in dig på artisterna på vår Spotify-lista här!

Kommentera >>

2015-05-20 · Popaganda på Parkteatern fyller fem!

För femte året i rad slår Popaganda och Parkteatern ihop sina kloka huvuden för en fantastisk musikfest för hela familjen, i Djurgårdens härligaste park. Tillsammans visar upp det bästa av den senaste på den svenska musikscenen. Under pauserna spelar vi musik från Popaganda-tältet samtidigt som alla besökare kan delta i vår traditionsenliga tipspromenad.

Årets Popaganda på Parkteatern går av stapeln lördagen den 18:e juli, i Galärparken på Djurgården och vi kan med stor glädje presentera de tre första banden som uppträder.

Vulkano

Bäva inför naturkraften Vulkano, detta energipaket till band frontalkrockar punkskrik och supertempotrummor med poprefränger och som Alexandra Dahlström förra året tog oss in på livet på i hyllade dokumentären “All we have is now”. Med 2012 års Choir of Wolves ekande i huvudet väntar vi med spänning på den nya musiken som är på väg.

Ms. Henrik

Ms. Henrik är artisten som dök upp från ingenstans under 2013 med dunderhitten “Doing It For The Man”. Även om det är stora ord så kan man säga att Ms Henrik är en nutida blandning mellan Madonna och David Bowie, där hen inte drar sig för att friskt blanda 80- och 90-tals influenser.

Hey Elbow

Hela våren har Malmöbandet Hey Elbow varit bandet som ständigt synts i social medier och snackats om. Och då behöver vi inte ens nämna hur kritikerhyllat deras debutalbum “Every Other” blivit. Hey Elbow är bandet du drömmer om att säga att du såg där i Galärparken redan sommaren 2015 innan alla dina vänner fattade storheten.

Som alltid hos Parkteatern så är det helt gratis och öppet för alla att komma. Klockan 15 går startskottet för dagenoch klockan 16 går första bandet på. Galärparken ligger bara någon minuts promenad från Djurgårdsfärjan vid Gröna Lund, eller Spårvagnens hållplats Liljevalchs. Fler artister tillkommer!

 

Kika in eventet på Facebook.

Kommentera >>