Om Popaganda

Popaganda är en av Sveriges mest etablerade festivaler. Målet har alltid varit att varje år skapa en festival som vi själva skulle besöka. Vi vill erbjuda fantastisk musik i kombination med ett bra biljettpris.

Sedan 2002 har festivalen bidragit med den bästa popmusiken till Stockholms musikälskare. På våra scener har vi sett både svenska superstjärnor som Håkan Hellström, Robyn, Veronica Maggio och Lykke Li – och utländska drömakter som Arcade Fire, The xx, Belle & Sebastian, FKA Twigs, Phoenix, Hot Chip bland hundratals handplockade guldkorn från världens popscener.

Sedan starten har Popagandafestivalen arrangerats av föreningen Popaganda. Föreningen består just nu av närmare trettio personer som alla jobbar ideellt med festivalen och andra evenemang. Föreningen beslutar tillsammans vilka band som ska spela. Det gör Popaganda till Sveriges kanske mest demokratiska festival.

Att vi personligen inte tjänar pengar på festivalen betyder att vi bara bokar sådant som vi själva gillar. Det ideella arbetet är även den främsta anledningen till festivalens låga biljettpriser.

 

Kontakt:

För allmänna frågor – info@popaganda.se
För sponsorskap och samarbeten – simon@popaganda.se
Presskontakt – press@popaganda.se